Model i trupit te njeriut 10 pjesë, 27cm (MD013)

 34.39 + TVSH

Model trupi i njeriut 1/4 e madhësisë reale, me 10 pjesë të çmontueshme. Shoqërohet nga një libër udhëzues me sistemet dhe organet e trupit të njeriut në një mënyrë ilustruese. Lartësia 27 cm.

SKU: md013 Category: Tags: ,