Model i hundës dhe sinusit, FOAM (MD031)

 31.05 + TVSH

Me pesë shqisat tona ne marrim informacione rreth mjedisit tonë, edhe hunda jonë është një qendër e rëndësishme e informacionit. Ky model do ju ndihmojë në kuptimin e funksionit dhe anatomise së hundës / sinusit.

KODI: md031 Kategoria: Etiketa: ,