Shtylla kurrizore me legen (MD032)

 72.28 + TVSH

Modeli i shtyllës kurrizore dhe legenit në madhësi reale shfaq plotësisht artikulacionet për të paraqitur në detaje karakteristikat e secilës rruazë dhe marrëdhënien e shtyllës kurrizore me legenin.Në një bazament metalik. Dimensionet: 66 x 25 x 14 cm

SKU: md032 Category: Tags: ,