Model neuro-anatomik i trurit (MD033)

 49.45 + TVSH

Madhësia reale me 8 pjesë. Është i ndarë në hemisfera. Pjesët përbërëse dhe zonat jane të ngjyrosura. Madhësia: 14x14x17,5cm

SKU: md033 Category: Tags: ,