Vulë e skeletit të njeriut (MD011)

 10.35 + TVSH

Eksploroni, ngjyrosni dhe emërtoni kockat e rëndësishme të trupit të njeriut. Paketuar në një kuti plastike. Madhësia e vulës: 16 x 11cm

SKU: md011 Category: Tags: ,