Pajisje për Ligjin e Dytë të Njutonit (MK067)

 21.74 + TVSH

Përbëhet nga një sustë e montuar në një shufër dhe e vendosur në një bazament metalik i cili gjithashtu mbart një shufër vertikale për montim në një mbajtës (shufra vertikale vidoset në bazën metalike).

KODI: mk067 Kategoria: Etiketa: , ,