Pajisje e rënies së Lirë (MK068)

 57.50 + TVSH

Pajisje e rënies së lirë me lëshim elektromagnetik (START event) dhe sensor si çelës ndalës (STOP Event).
E lehtë për t’u përdorur, kërkon një timer dixhital të jashtëm, si dhe një stativ.

KODI: mk068 Kategoria: Etiketa: , ,