Potometër me bazament (BTZ037)

 34.50 + TVSH

Ne vendosim një bimë në fund të tubit dhe vëzhgojmë konsumin e ujit nga sistemi i rrënjëve të bimës.

KODI: btz037 Kategoria: Etiketa: , ,