Ushqyes ekonomik për shkolla 3Amp (EL069)

 68.89 + TVSH

Furnizim i sigurt, i besueshëm dhe i gjithanshëm i energjisë, i përshtatshëm për përdorim shkollor.
I lehtë për t’u përdorur.

KODI: el069 Kategoria: Etiketa: , ,