Ushqyes ekonomik për shkolla 1.5Amp (EL068)

 51.64 + TVSH

Furnizim i sigurt, i besueshëm dhe i gjithanshëm i energjisë, i përshtatshëm për përdorim shkollor.
I lehtë për t’u përdorur.

SKU: el068 Kategori: Etiketa: , ,