Pajisje për ligjin Hooke (MK078)

 26.34 + TVSH

Pajisja përbëhet nga një 30 cm mbajtës. Në krye ka një grep. Një vizore hekuri 12 cm është montuar në mbajtës. Seti vjen me një sustë dhe pesha. Gjithçka që nevojitet për të studiuar ligjin e Hooke.

KODI: mk078 Kategoria: Etiketa: , ,