Pajisje për Rënien e Trupave (MK079)

 30.94 + TVSH

Eksplorimi i inercisë dhe gravitetit.
Një përshkrim i qartë i një koncepti kompleks.
Kur një trup bie vertikalisht, ai arrin në tokë në të njëjtën kohë me një trup tjetër të ngjashëm që shtyhet perpara (goditje horizontale).

SKU: mk079 Category: Tags: , ,