Model Raketash 10cp (MK036)

 72.34 + TVSH

Veçanërisht të përshtatshme për shkollat, grupet rinore dhe zhvillimin e të rinjve në klubet modeluese.
Përmban komponente të parafabrikuara siç janë fishekët B4-4, trupat e raketave, majat plastike, parashutat etj.
Material plastik për krahët (helikat)e bishtit.
Sugjerimet ose modelet 1:1 për formën e ndryshme të krahëve mund të gjenden në udhëzimet e detajuara në mënyrë që lehtësisht të ndërtohen.
Për dekorimin e tyre, shpalosni imagjinatën tuaj.
Në modelet e bardha mund të përdorni lapustila, ngjyra ose sprej, me shirita dekorativë ose stickers mund të krijoni raketa fantasike.
Për uljen e sigurt të çdo modeli është e përfshirë një parashutë.

KODI: mk036 Kategoria: Etiketa: , ,