Modeli i Kutisë së Shpejtësisë të Automobilit (MK037)

 114.89 + TVSH

Simulon kutinë e shpejtësisë, ju mund të zgjidhni në mes të dy lidhjeve të ingranazheve dhe të vëzhgoni se si lëvizja transmetohet nga motorri në rrota.

SKU: mk037 Category: Tags: , ,