Pajisje e studimit të forcës centrifugale (MK072)

 22.89 + TVSH

Përbëhet nga një tub përmes të cilit kalon një fije e hollë. Në fundin e sipërm të fillit ne bashkojmë një peshë të vogël elastike (kapak) dhe unaza të vogla në pjesë e poshtme.
Duke rrotulluar peshën, ne matim forcën centrifugale nga pesha e unazave.

SKU: mk072 Category: Tags: , ,