Pajisje për studimit e lëvizjeve (MK073)

 204.70 + TVSH

Pajisja e studimit të lëvizjes është një pajisje ideale për studimin e shpejtësisë konstante.
Ka sensorë fotovoltaikë dhe një kohëmatës elektronikë.

KODI: mk073 Kategoria: Etiketa: , ,