Mejoza, Reliev (Activity Set) (MD055)

 161.00 + TVSH

Kjo gamë shumë popullore e modeleve të trupit të njeriut është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë. Është reliev dhe i shoqëruar nga një udhëzues (Activity Set) në anglisht edhe nga fletë transparente për prezantim në projektor.

KODI: md055 Kategoria: Etiketa: , ,