Pajisje për demonstrimin e bymimit volumor (NX053)

 12.54 + TVSH

Në temperaturën e dhomës sfera kalon nëpër unazë.
Nese ngrohim sferën, ajo zgjerohet dhe nuk kalon më nëpër unazë.

KODI: nx053 Kategoria: Etiketa: , ,