Dhëmbët e njeriut, Reliev (Activity Set) (MD049)

 161.00 + TVSH

Kjo gamë shumë popullore e modeleve të trupit të njeriut është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë. Është reliev dhe i shoqëruar nga një udhëzues (Activity Set) në anglisht edhe nga fletë transparente për prezantim në projektor.

SKU: md049 Category: Tags: , ,