Vision Disk (ESH004)

 17.94 + TVSH

Studentët mund të masin fushën e shikimit, fushën e leximit dhe shikimin periferik duke përdorur këtë pajisje unike.

KODI: esh004 Kategoria: Etiketa: , ,