Sizmometer me sustë – Matës tërmetesh (VL014)

 80.50 + TVSH

Modeli i Sizmometrit me sustë është krijuar në bashkëpunim me British Geological Survey dhe ofron një mënyrë të lehtë dhe me kosto të ulët për të zbuluar tërmetet. Pajisja mund të përdoret me Pajisjen USB për përdorim me Sismometrin me sustë (VL008) dhe me software-in ‘jAmaSeis’.

SKU: vl014 Kategori: Etiketa: , ,