Set për e Studimin e Forcave & Studimi i Lëvizjes të Lavjerrësit të thjeshtë (MK043)

 57.39 + TVSH

Me Setin për e Studimin e Forcave & Studimi i Lëvizjes të Lavjerrësit të thjeshtë ju mund të eksperimentoni: Forcat e barazpeshuara dhe pabarazpeshuara, përbrjen e forcave, analizën e forcave, ekuilibrin e forcave, ligjin Hooke, studimin e lëvizjes të lavjerrësit të thjeshtë.

SKU: mk043 Category: Tags: , ,