Set 4 lente dhe 2 pasqyra (OP038)

 17.14 + TVSH

Një set me katër lente dhe dy pasqyra 50 mm në diametër.
Përmban 4 lente: bikonvekse, bikonkave, plano-konvekse, plano-konkave dhe dy pasqyra konvekse dhe konkave.
Seti është në një kuti prej druri.

SKU: op038 Category: Tags: , ,