Pajisje për demonstrimin e goditjes horizontale dhe anësore (MK070)

 34.39 + TVSH

Pajisja demonstrative e goditjes horizontale dhe anësore përdoret për studimin e goditjeve horizontale dhe anësore, si dhe për matjet e shpejtësisë të trupit që eshtë lëshuar horizontalisht.

KODI: mk070 Kategoria: Etiketa: , ,