Nitric Acid (2,5lt 65%) (RG103)

 24.84 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me fature tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

KODI: rg103 Kategoritë: , Etiketa: ,