Modeli i semaforit të trafikut (EL095)

 8.63 + TVSH

Ky sistem kontrolli është një përfaqësim i saktë i semaforëve rregullues të trafikut, duke përfshirë dritën e kuqe, portokalli dhe jeshile, të cilat funksionojnë në sinkronizimin e duhur.
Një qark, ideal për të kuptuar sistemet e kontrollit.
E plotë dhe ideale për krijimin e projekteve.

KODI: el095 Kategoria: Etiketa: , ,