Ushqyes DC 1.5Amp 3-12V (EL094)

 56.35 + TVSH

Ushqyes 1.5Amp DC me cilësi të lartë, i sigurt dhe shumë i lehtë.
Dalje: 3 – 12V (I gradueshëm në 3V, 4.5V, 6V, 7.5V, 9V, 12V), 1.5A