Komplet i plotë i distilimit me Bunsen (PL072)

 138.00 + TVSH

Kompleti është i plotë dhe përfshin pjesët e qelqeve, pjesët metalike, stativë, ndihmësa si dhe një flakëdhënës Bunsen.