Gotë konike Erlenmajer 250ml/45mm (QE017)

 5.64 + TVSH

Gotë konike “Erlenmeyer” 250ml me grykë të gjërë 45mm dhe buzë të trashë.

SKU: qe017 Categories: , Tags: , ,