Gotë konike Erlenmajer 250ml/30mm (QE016)

 5.58 + TVSH

Gotë konike “Erlenmeyer” 250ml me grykë të gjërë 30mm dhe buzë të trashë.

SKU: qe016 Categories: , Tags: , ,