Gotë konike Erlenmajer 500ml/37mm (QE018)

 6.79 + TVSH

Gotë konike “Erlenmeyer” 500ml me grykë të gjërë 37mm dhe buzë të trashë.

KODI: qe018 Kategoritë: , Etiketa: , ,