Hydrochloric Acid (1000ml 35%) (RG154)

 19.44 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me faturë tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

KODI: rg154 Kategoritë: , Etiketa: ,