Sodium Hydroxide 0.1N (1000ml) (RG153)

 17.25 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me fature tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

SKU: rg153 Categories: , Tags: ,