Demonstrim i Trajektores horizontale (MK041)

 80.39 + TVSH

Pajisje me të cilën mund të studiojmë lëvizjet horizontale dhe vertikale, ruajtjen e energjisë dhe Impulsin (vrullin).

KODI: mk041 Kategoria: Etiketa: , ,