Tub për përhapjen e nxehtësisë ne lëngje (NX055)

 14.84 + TVSH

Aparat i thjeshtë për demonstrimin e rrymave të transferimit të nxehtësisë në lëngje dhe demonstrimin e funksionimit të ngrohjes qendrore (kaloriferit).

SKU: nx055 Kategori: Etiketa: , ,