Potassium Hydroxide (250gr) (RG150)

 9.09 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me faturë tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

SKU: rg150 Categories: , Tags: ,