Pjesë këmbimi për Van De Graaff (ES033)

 17.14 + TVSH

Një enë cilindrike e izoluar, transparente, e montuar në kupolën e gjeneratorit ose bazës së izolatorit Van De Graaff, ka sfera të vogla Styrofoam.
Kur sferat ngarkohen me energji elektrike përmes gjeneratorit, fillojnë të kërcejnë dhe vallëzojnë shpejt në mënyrë të rastësishme.

SKU: es033 Kategori: Etiketa: , ,