Motor STIRLING vertikal (NX037)

 37.10 + TVSH

Motori Stirling është një motor me djegie termike që gjeneron energji kinetike duke përdorur një burim nxehtësie.
Parimi i makinës Stirling u shpik në 1816 nga skocezi Dr. Robert Stirling dhe u zbatua për herë të parë në 1818.
Lartësia e motorit: 13cm.

SKU: nx037 Category: Tags: , ,