LEGO Education SPIKE Prime Expansion Set (LE007)

 125.00 + TVSH

Expansion Set i LEGO Education SPIKE Prime është krijuar duke pasur parasysh përgatitjen dhe pjesëmarrjen në garat e robotikës edukative! Do të jetë një shtesë e vlefshme për koleksionin LEGO® SPIKE ™ Prime e çdo ekipi!

SKU: le007 Kategori: Etiketa: , ,