Gigo Motion and Mechanism (MK055)

 57.39 + TVSH

Duke përdorur blloqet e ndërtimit, fëmijët mund të kuptojnë modelimin e motorëve të ndërlikuar të transportit dhe të kuptojnë lëvizjen dhe funksionimin e strukturave të ndryshme mekanike, duke përfshirë shinat e dhëmbëzuar, ingranazhet dhe vidat pa fund.

KODI: mk055 Kategoria: Etiketa: , ,