Elektrik dore Dinamo me manivele (EM044)

 22.89 + TVSH

Elektrik dore Dinamo me manivelë, transparent.
Me llambë vidhosje 6.2V
Mund të përdoret në çdo eksperiment dhe jep deri në 12V DC, duke lidhur 2 bornat me kabuj tip banane në qarkun e jashtëm.

KODI: em044 Kategoria: Etiketa: , ,