Demonstrator i Përbërjes së Ngjyrave (OP057)

 184.00 + TVSH

Ka tre llamba me ngjyra të ndryshme: blu, jeshile dhe e kuqe. Për të demonstruar që ngjyrat e ndryshme dhe distanca e dritës, të mbivendosura, janë përbërës të ngjyrave të tjera.

SKU: op057 Category: Tags: , ,