Spektroskop (OP069)

 34.39 + TVSH

Zbuloni natyrën e fshehur të ngjyrës dhe dritës së dukshme me këtë spektroskop ekonomik. Shoqërohet me udhëzime për përdorim, përfshirë historinë e teorisë së dritës dhe sugjerime për eksperimente të shumta.

SKU: op069 Category: Tags: , ,