Pajisje Magnetizimi (EM037)

 73.49 + TVSH

Një pajisje me një magnet shumë të fortë, ku mund të fusim metale me forma të ndryshme dhe t’i magnetizojmë ato.

SKU: em037 Category: Tags: , ,