Model për trajnimin e Mamive (MSP003)

 345.00 + TVSH

Model anatomikisht i saktë në madhësi natyrore. Kafka e fetusit është e butë me qepje. Fetusi mund të vendoset në pozicione të shumta për të kryer një larmi të lindjeve dhe teknikave normale (rutine) dhe anormale.