Matës i oksigjenit të tretur – Dissolved Oxygen Meter (PL028)

 793.50 + TVSH

Pajisje Portabël për Matjen e oksigjenit, e lehtë për t’u përdorur dhe është ideale për matjen e oksigjenit të tretur në lëngje.