Goma për termometra 10 copë (PL013)

 1.15 + TVSH

Një gome e thjeshtë dhe e efektshme, mund të vendoset lehtësisht në çdo termometër standard laboratorik për të parandaluar që ai të rrokulliset dhe të bjerë nga tavolina. I përshtatshëm për të gjithë termometrat laboratorikë. Set prej 10 copësh.