Gjenerator dore AC/DC me instrumenta matës (EM003)

 67.85 + TVSH

Gjeneratori siguron dalje AC dhe DC dhe gjithashtu përfshin instrumente matëse (voltmetër, ampermetër) për të monitoruar prodhimin e energjisë në kohë reale.

SKU: em003 Category: Tags: , ,