Frutat dhe Perimet magnetike (ESH009)

 19.44 + TVSH

Frutat dhe Perimet magnetike me dimensione nga 50×50 mm deri 50x80mm ideale për t’u përdorur me tabela magnetike. Seti përmban 10 fruta dhe perime.