Demontrues pë shtytjen magnetike (MG048)

 7.94 + TVSH

Seti përbëhet nga një bosht në bazament dhe katër magnetë rrethorë me një vrimë. Kuptimi i plotë i tërheqjes dhe shtytjes magnetike.
Dimensionet: 36 mm diametër x 8 mm trashësi.

SKU: mg048 Kategori: Etiketa: , ,